Belföld

Bréking: Valódi híreket olvastak fel a közmédiában

Az MTVA törvényi kötelezettségei közé tartozik, hogy az országos listát állító pártok bemutathatják a programjukat. Erre az évi 80 milliárdból működö köztévé 5 bőséges percet biztosít minden pártnak, ami így is több, mint amennyit az elmúlt négy évben összesen szerepelhettek. Péntek este Juhász Péter, az Együtt elnöke következett, aki megpróbálta kicsit túlfeszíteni a törvényi kereteket.

Juhász azzal kezdte, hogy a felkonfban elmondták, hogy a törvényi kereteket túl biztosítottak időt a pártoknak, ami egyszerűen nem igaz, hiszen ő négy éve járhatott itt utoljára.

Később felhozta, hogy nem látta, hogy az MTVA adásfolyamában nem látta az alábbi híreket:

  • Szatmáry Kristóf évi 30 millió forintnyi bevételt titkol el.
  • Semjén Zsoltot lopással gyanúsítják a vadászat miatt, hiszen egy háziállatot lőtt ki.
  • Szabó Zsolt számláján találtak 1,2 milliárd forintot.
  • Hogy Rogán Antal ellen nyomoz az OLAF, és hogy ki lehet mondani róla, hogy bűnöző.

Majd Juhász képeket mutatott fel, először Orbán Viktor haciendájáról, majd Orbán Viktor nyaralójáról. Szerinte „ezt a maffiát”, Semjéntől Szabóig Orbán fogja össze.

Ezután figyelmeztették Juhászt arra, hogy lejár az ideje, mire ő közölte, hogy az ő idejük pedig április nyolcadikán fog lejárni. Még kicsit vitatkoztak azon, hogy megígérik-e, hogy legközelebb is behívják Juhászt, amire a műsorvezető kínosan feszengve közölte, hogy neki erre nincs jogköre.

A köztévével a Jobbik és a Momentum sem volt kedvesebb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik