Belföld

Afrikában és Kanadában is vadászhatott Semjén

A Buda Cash-es Pál Gyulával járt Afrikába vadászni?

– kérdezte az N1 Tv ripotere Semjén Zsoltot egy lakossági fórum előtt. A felvételt a 444 szúrta ki, a videón látszik, hogy a politikus kitér a kérdés elől, és csak azt ismételgeti, hogy semmilyen kapcsolata nem volt a Buda Cash-sel.

Semjén kedden a behir.hu-nak adott interjút, amiben kanadai és afrikai vadászatok is szóba kerülnek, de itt ismét belekezd abba, hogy ez olyan mint a nőügy, nem lehet beszélni róla, illetve, hogy őt nem politikusként hívják meg a vadászatokra.

Pál Gyuláról pedig azt mondja:

Van egy ember, aki érintett a Buda Cash ügyben, aki vadászik és akit úgy ismerek, mint a Safari Clubnak az elnökét, aminek magam is tagja vagyok. Természeten ismerem, mint vadászt. De életemben sem vele, sem a Buda Cash-sel semmilyen pénzügyi, gazdasági, politikai kapcsolatom nem volt.

Semjén hozzátette, hogy Pál Gyula sosem hívta meg őt vadászatra, de

csak arra tudok gondolni, hogy azon a tájon egyszer voltam, akkor még szegény Rubovszky György képviselőtársunk kedves közeli rokona – aki egy emblematikus vadász, egyébként vadászatszervező, több évtizedes háttérrel – valóban meghívott, de ennek semmi köze se a Buda Cash-hez, se ehhez az egész dologhoz, amiben itt kavarni akart a Hír Tv.

Semjén szerint azért a vadászattal támadják, mert mással nem tudják, valamit viszont tudhat, mert előrevetítette, hogy

most mondom, hogy lesz még ilyen nyolc darab legalább a választásokig.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik