Belföld választás 2018
Választás 2018 - Bemutatták a Fidesz új plakátját

A Fidesz az üres lakásba is bevándorlót képzel

Farkas György
Farkas György

újságíró. 2018. 03. 16. 13:32

Hidvéghi Balázs szerint az MSZP miniszterelnök-jelöltje az LMP-jelöltjével íratja az üres lakásokat.

A Fidesz kommunikációs igazgatója Szegeden tényként közölte, ha Soros György jelöltjei nyernek a választáson, elkezdik a bevándorlók betelepítését az üresen álló lakásokba. Hidvéghi Balázs azt is tudja, hogy Karácsony Gergely (MSZP-Párbeszéd) megbízásából Vágó Gábor (LMP) már elkezdte összeírni a Magyarországon üresen álló lakásokat.

Ne legyen semmi kétségünk, hogy ha az ellenzék lehetőséghez jutna, akkor habozás nélkül megkezdené a betelepítéseket a választásokat követően.

A politikus szerint különösen igaz ez egy olyan városban mint Szeged, amit egy közismerten bevándorláspárti baloldali politikus vezet.

Karácsonyék már évekkel ezelőtt javasolták a migránsok beköltöztetését üres laktanyákba, de beszéltek üres önkormányzati lakásokról, amelyek után jönnének az üres magáningatlanok is. Erre voltak példák Németországban és más nyugat-európai államokban is, ahol a tömeges migráció miatt helyet kellett csinálni a bevándorlóknak.

Hidvéghi Balázs szerint ez történne Magyarországon is, ahol a főváros után a nagy vidéki városok következnének, így Szeged is ki van téve a veszélynek.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint az Európai Bizottság még a nyár beköszönte előtt 10 ezer bevándorlót akar Magyarországra küldeni, Soros György jelöltjei pedig készen állnának arra, hogy végrehajtsák ezt, ezért

a választások tétje, hogy meg tudunk-e maradni saját országunkban saját magunk urainak vagy nem, és bevándorlóország leszünk.

Hidvéghi Balázs szerint az ellenzék folyamatosan hazudik az embereknek. Tagadták, hogy létezne bevándorlás, kvóta, Soros-terv, azt, hogy a kerítéssel bármit csinálnának, de meg kell nézni, miként szavaztak erről idehaza és az Európai Parlamentben. Botka László Szeged polgármestere, amikor miniszterelnök-jelölt lett elmondta, azon lesz, hogy minél hamarabb le lehessen bontani a kerítést – tette hozzá.

B. Nagy László (Fidesz) országgyűlési képviselő közölte, Szegeden látszanak annak előjelei, hogy ha a választásokat követően esetleg bevándorláspárti kormány alakulna megindulna a betelepítés. Egyetemistákkal szondázzák a lakosságot különböző felmérések keretein belül, a kérdések jó része arra vonatkozik, ki milyen bevándorlóval tudná elképzelni az életet Szegeden.

Bartók Csaba (Fidesz-KDNP) képviselő-jelölt az elmúlt hetekben több ezer szegedi és környékbeli háztartásban találkozott az ott lakókkal. Egyértelmű volt számára az aggodalom a brüsszeli terv és a migrációs helyzet miatt. Mindenkit félelemmel tölt el a brüsszeli kvóta, amely évente 10 ezer embert jelent, de az idő előrehaladtával ez a létszám megtöbbszöröződik és teljesen megváltoztatná a szegediek békés nyugodt életét – mondta. (mti)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Demonstrtors gather outside the Parliament to protest against Brexit, waving EU and Union flags and a placard reading 'Brexit Is It Worth It?', London on September 12, 2018. Conservatives MPs opposed to Mrs May's Brexit Plan have met to discuss how and when they could force her to stand down as Prime Minister. (Photo by Alberto Pezzali/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.