Belföld

A Fidesz az üres lakásba is bevándorlót képzel

Hidvéghi Balázs szerint az MSZP miniszterelnök-jelöltje az LMP-jelöltjével íratja az üres lakásokat.

A Fidesz kommunikációs igazgatója Szegeden tényként közölte, ha Soros György jelöltjei nyernek a választáson, elkezdik a bevándorlók betelepítését az üresen álló lakásokba. Hidvéghi Balázs azt is tudja, hogy Karácsony Gergely (MSZP-Párbeszéd) megbízásából Vágó Gábor (LMP) már elkezdte összeírni a Magyarországon üresen álló lakásokat.

Ne legyen semmi kétségünk, hogy ha az ellenzék lehetőséghez jutna, akkor habozás nélkül megkezdené a betelepítéseket a választásokat követően.

A politikus szerint különösen igaz ez egy olyan városban mint Szeged, amit egy közismerten bevándorláspárti baloldali politikus vezet.

Karácsonyék már évekkel ezelőtt javasolták a migránsok beköltöztetését üres laktanyákba, de beszéltek üres önkormányzati lakásokról, amelyek után jönnének az üres magáningatlanok is. Erre voltak példák Németországban és más nyugat-európai államokban is, ahol a tömeges migráció miatt helyet kellett csinálni a bevándorlóknak.

Hidvéghi Balázs szerint ez történne Magyarországon is, ahol a főváros után a nagy vidéki városok következnének, így Szeged is ki van téve a veszélynek.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint az Európai Bizottság még a nyár beköszönte előtt 10 ezer bevándorlót akar Magyarországra küldeni, Soros György jelöltjei pedig készen állnának arra, hogy végrehajtsák ezt, ezért

a választások tétje, hogy meg tudunk-e maradni saját országunkban saját magunk urainak vagy nem, és bevándorlóország leszünk.

Hidvéghi Balázs szerint az ellenzék folyamatosan hazudik az embereknek. Tagadták, hogy létezne bevándorlás, kvóta, Soros-terv, azt, hogy a kerítéssel bármit csinálnának, de meg kell nézni, miként szavaztak erről idehaza és az Európai Parlamentben. Botka László Szeged polgármestere, amikor miniszterelnök-jelölt lett elmondta, azon lesz, hogy minél hamarabb le lehessen bontani a kerítést – tette hozzá.

B. Nagy László (Fidesz) országgyűlési képviselő közölte, Szegeden látszanak annak előjelei, hogy ha a választásokat követően esetleg bevándorláspárti kormány alakulna megindulna a betelepítés. Egyetemistákkal szondázzák a lakosságot különböző felmérések keretein belül, a kérdések jó része arra vonatkozik, ki milyen bevándorlóval tudná elképzelni az életet Szegeden.

Bartók Csaba (Fidesz-KDNP) képviselő-jelölt az elmúlt hetekben több ezer szegedi és környékbeli háztartásban találkozott az ott lakókkal. Egyértelmű volt számára az aggodalom a brüsszeli terv és a migrációs helyzet miatt. Mindenkit félelemmel tölt el a brüsszeli kvóta, amely évente 10 ezer embert jelent, de az idő előrehaladtával ez a létszám megtöbbszöröződik és teljesen megváltoztatná a szegediek békés nyugodt életét – mondta. (mti)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik