Belföld

Fejtetőre állt egy kocsi a 31-esen – sérültek

Árokba hajtott és a tetejére borult egy kocsi a 31-es főút 58. kilométerénél, Szentmártonkáta közelében szombat délelőtt. Egy ember a járműbe szorult. Őt a műszaki mentést végző nagykátai hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek.

Az első hírek szerint egy másik sérültje is van a balesetnek. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom – közölte a katasztrófavédelem.

Több hasonló baleset történt az utakon a reggeli órákban. A 6-os főúton is letért az úttestről és árokba hajtott egy autó a 258-as kilométerénél, Barcs térségében. A helyszínre a barcsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Félpályán halad a forgalom.

Az M5-ös autópálya 116-os kilométerénél, a Szeged felé vezető oldalon, Kiskunfélegyháza térségében is árokba csapódott egy kocsi. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók már megkezdték a műszaki mentést. Az elsődleges információk szerint egy ember sérült meg,  őt a mentők ápolják. A forgalom két sávon halad, a mentésben résztvevő járművek a leállósávot foglalják el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik