Belföld

Gőzerővel toboroz a Fidesz a Békemenetre

Teljes erővel mozgósít a Fidesz Jász-Nagykun-Szolnok megyében a Békemenetre. A Magyar Nemzet megszerzett egy levelet, amelyet Boldog István, a körzet fideszes országgyűlési képviselőjének politikai ügyekkel foglalkozó munkatársa írt a környék polgármestereinek, önkormányzatainak és a helyi csoportelnököknek.

A levél arra buzdítja őket, hogy toborozzák össze az embereket, mert nagy feladat vár rájuk március 15-én, részt kellene venniük a Békemeneten.

A levélben azt írják, hogy „a kampány minden eddiginél fontosabb összejövetele lesz április 8-át, a választás napját megelőzően”. „Ez az utolsó tömegrendezvényünk választás előtt, ezért mozgósítsatok minden barátot és szimpatizánst a választókerületben!”

A levélben arra is kérik a szimpatizánsaikat, hogy szervezzék meg „csapataikat” és küldjék el Boldog István munkatársának, hány fővel vesznek részt a budapesti eseményen.

Az Átlátszó pedig arról írt, hogy a Nagyváradon és környékén élőket invitálják egy március tizenötödikei autóbuszos kirándulásra, amelynek egyetlen célja a budapesti Békemeneten való részvétel.

A Fidesz érezhetően nagy erődemonstrációra készül a március 15-ei Békemeneten, igyekeznek a lehető legtöbb embert utcára vinni. Morvai Krisztinától, Szili Katalinig találtak már a Békemenetet támogató politikai celebeket.

Kiemelt kép: Máthé Zoltán/MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik