Belföld

Hátulról fejbe rúgtak egy 69 éves férfit a villamoson, senki sem segített

Az Index egyik olvasója számolt be arról, hogy február 22-án este kilenc körül a Lehel téri végállomáson várakozó 14-es villamoson bántalmazták édesapját. Egy huszonéves férfi az első kocsiban több emberbe is belekötött, majd miután átszállt a második kocsiba, hátulról fejbe rúgta az ülve várakozó 69 éves nyugdíjast.

Az idős férfi orra a rúgás következtében eltört, az arca és a szeme környéke bevérzett, a Honvédkórház Sürgősségi Osztályán megállapították, hogy 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A bántalmazott férfi ugyan próbált telefonálni, de a vérzés lefoglalta a kezét, ezért mivel a sofőr nem volt még a helyén, az utasoktól kért segítséget, azonban

senki sem segített.

 

Így a negyedik megállóig utazott a vérzést csillapítva, majd leszállás után jelezte a sofőrnek a történteket, aki felajánlotta, hogy elviszi a végállomásra, ahol ellátják. Az idős férfit végül Lehel utcai bartai látták el, és mivel a sofár nem szólt a hatóságoknak, ezt fia tette meg.

A BKV közölte, az eset után több nappal kaptak panaszbejelentést, ami nyomán belső vizsgálat indult, az ügyben rendőrségi vizsgálat is zajlik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik