Belföld

Vágjon neki az útnak bérelt autóval! (x)

Egyre népszerűbb hazánkban a rövid távú autóbérlés, amelynek számos előnyét kiaknázhatjuk valamelyik közelgő hosszú hétvégén. Ha rokonlátogatást tervezünk, vagy egyszerűen csak magunk mögött szeretnénk hagyni a nyüzsgő nagyváros zaját, a praktikum és a kényelem mellett a gazdasági szempontokat figyelembe véve is dönthetünk amellett, hogy bérelt autóval vágunk neki az útnak. Vajon, miért válik egyre keresettebbé ez a megoldás, és mikor éri meg mindez?

A hosszú hétvégéken jellemzően nagyon sokan kelnek útra, hogy meglátogassák távolabb élő rokonaikat vagy egyszerűen csak elutazzanak pár napra. Sőt, az is elképzelhető, hogy Európa könnyen megközelíthető nagyvárosaiban pihenjük ki a rohanó hétköznapok fáradalmait.

A személyszállításban a legfőbb szempontok között mindig ott szerepel a biztonság, a kényelem, valamint a gazdaságosság is.  Előfordulhat, hogy valakinek saját autója nem alkalmas túl sok csomag elhelyezésére, vagy egy nagyobb baráti társaság szállítására. Ilyen esetekben tökéletes megoldás a rövid távú autókölcsönzés, amely a 28 napnál rövidebb bérleti időszakra szól.

Autóbérléssel számos olyan költségtől kímélhetjük meg magunkat, amelyek kifizetése alól nem tudnánk mentesülni saját autó esetén. Ilyen például az autópálya matrica díja, illetve a casco biztosítás is. Egy külföldi úti cél esetén pedig a nap 24 órájában elérhető assistance-szolgáltatás tovább növelheti biztonságérzetünket.

A bérelt autó minden tulajdonságát igényeinkhez szabhatjuk. Nem jelenthet gondot, ha sok bőrönddel számolunk, és egy kombi autó csomagterére lenne szükségünk.  Igény esetén hóláncot, navigációs rendszert, vagy wifit is kérhetünk. Ha pedig nagyobb társasággal vágnánk neki az útnak, akkor sem kell két autóval elindulnunk. Egy 9 személyes kisbusz bérlésével az üzemanyagköltségeink jelentős részét megspórolhatjuk, és az autót kilométerkorlát nélkül használhatjuk.

 „A Budget Magyarország rövid távú autóbérlési szolgáltatásainak keretében ügyfeleink olyan értékeket kapnak, mint a műszakilag megbízható, igényeiknek a legmegfelelőbb autó, az extra kényelmi szolgáltatások, valamint a gyors és kényelmes ügyintézés. Sőt, ügyfeleinknek arra is lehetősége van, hogy Budapest területén belül saját maguk válasszák ki a számukra legkényelmesebb átvevőpontot” – tudta meg a 24.hu Kolozsi Viktortól-tól, a Budget Magyarország sales és operációs menedzserétől.

Az 1958-ban alapított Budget Rent-a-Car a világ egyik legnagyobb autókölcsönző és lízing szolgáltatást nyújtó cége. Szolgáltatásai között szerepel a rövid és hosszú távú bérlési-, valamint a professzionális vállalati flottamegoldások.  Célja, hogy ügyfélbarát, minőségi szolgáltatást kínáljon rendkívül kedvező áron, illetve, hogy a több mint 500 gépjárművet számláló, folyamatosan megújuló flottájából mindenki megtalálja a legmegfelelőbb megoldást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik