Belföld

Újabb leleplező videót tett közzé Lázár János

A vásárhelyi alpolgármester elárulta, mikor nem marad kő kövön körülötte.

Lázár János – ha már kormányzati propaganda és kampány – csak a legjobbakkal dolgoztat. Önmagával. Új műfajt teremtett, sorra gyártja honlapjára az interjúkat. Balog miniszter után a Miniszterelnökséget vezető miniszter most a vasárnapi időközi polgármester-választásra készülő fideszes jelöltet, Hegedűs Zoltánt kérdezte.

Az alpolgármester elárulja, nem ideges, egyébként is ritkán szokott az lenni. Nehéz kihozni a sodrából, ha mégis,

olyankor kő kövön nem marad

körülötte, de már idejét sem tudja, mikor volt utoljára ilyen. Az aljasságot, szemétséget nehezen viseli, de igyekszik a problémákat nem generálni, hanem megoldani.

Szórólapon listázzák a hódmezővásárhelyi összellenzéki jelölt szavazóit
Márki-Zay szerint komoly érv a változás mellett, hogy Lázár János szellemi műhelyétől csak erre a szórólapra futotta.

Nem félt akkor sem, amikor felkérték polgármesternek, mert a fideszes képviselőkkel jóban van, összedolgozik velük. Lázár János kedélyesen kérdezi, mit szól ahhoz, hogy

megjelentek mindenféle kalandorok,

mire a fideszes jelölt azt feleli, abban bízott, hogy a választás méltóságteljes és csendes lesz, hiszen a néhai polgármestert, Almási Istvánt ugyanis mindenki szerette. Az interjú legszebb pillanata, amikor Lázár János hanyagul ezt kérdezi.

És azt, hogy viseli az önbizalmad, meg a lelki alkatod, hogy azzal vádolnak mindig, hogy itten Lázár János uralkodik, te csak egy epigon vagy, egy segédszínész vagy, nem te vagy a főszereplő. Ezt mondják a másik oldalon.  Ezt, hogy bírod?

Hegedűs Zoltán ezen csak mosolyogni szokott, szerinte – kívülről ez így is beállítható -, de valójában csak jó szövetségesként összedolgoznak. Számít neki az őt kérdező miniszter véleménye, de más szinten vannak. Elárulja azt is, milyen egy jó polgármester, és mire számíthat Vásárhely, ha ő lesz az.  Lázár a kihívóját bolondnak nevezi, az alpolgármester pedig rá is kontráz, hogy ezért nem vitázott vele, bár később azt állítja, ő igyekszik mindenkivel megtalálni a közös hangot. Lázárt meggyőzi, egy szavazata már van.

Balog miniszter négyszemközt elárulta Lázár miniszternek, sajnálja a migránsokat
Az interjúban azt mondta, olyan országot szeretne, ahol megéri tisztességesnek lenni.

Kiemelt kép: lazarjanos.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik