Belföld

Olvadozzon Brúnó századostól, az ország leglustább tűzoltójától

Kiakasztotta a cukiságmérőt a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ezen a hideg és hócifrázta kedden, miután képeket közölt Salgótarjáni Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon szolgáló Brúnó századosról, aki – idézzük – az ország leglustább tűzoltója. Nos, az úriemberről azt kell tudni, hogy 2013 októbere óta tagja az állománynak, és népszerűsége az egeket veri.  Mondjuk, ez nem meglepő:

Fotó: NMKI

Azt írják róla, hogy a vérében van a játékosság és az emberszeretet, és ezt minden adandó alkalommal ki is fejezi. Na igen:

Fotó: NMKI

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság idén először szervezi meg a „Szelfizz Brúnó századossal, a tűzoltókutyával!” című programját, aminek az a lényege, hogy az óvodás és általános iskolás (elsős) csoportokat fogadnak a salgótarjáni tűzoltók laktanyájában. A gyerekek rajzban, az általános iskolai felsőbb tagozatos diákoknak pedig írásban kell visszaküldeni a Brúnóval megélt élményeket. Az az óvoda és általános iskola, ahonnan nyár végéig a legtöbb rajz és megírt történet érkezik, tűzoltóbemutatót nyer. Jó, rendben, még egy utolsó kép, kedvcsinálásképp:

Fotó: NMKI

A programra minden esetben előzetes bejelentkezés szükséges e-mailben az alábbi címen: nograd.szovivo@katved.gov.hu Ebben írják meg, hogy mikor és hány fővel szeretnének érkezni, valamint minden esetben adják meg a kapcsolattartó telefonszámát, akivel kollégáink egyeztethetnek. További kérdés esetén keressék az igazgatóság szóvivőjét az alábbi telefonszámon: 0036-30/9743-459.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik