Belföld
Budapest, 2017. augusztus 1.
Deutsch Tamás, a Digitális jólét programért felelõs miniszterelnöki biztos az elsõ mobil Digitális jólét alapcsomag bevezetése alkalmából tartott sajtótájékoztatón az Aréna Pláza Telenor üzletében 2017. augusztus 1-jén. A Telenor elsõként vette fel mobilinternetes kínálatába a Digitális jólét alapcsomagot.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Deutsch Tamásnak egymilliós sérelemdíjat kell fizetni Gyurcsány cégének

24.hu
24.hu

2018. 02. 20. 11:15

A Demokratikus Koalíció keddi közleményében azt írja, hogy a Fővárosi Törvényszék megállapította, hogy Deutsch Tamás megsértette a Gyurcsány Ferenc által tulajdonolt Altus Zrt. jó hírnevét.

Deutsch Tamásnak az alábbi közleményt nyilvánosságra kell hoznia:

Sajnálkozásomat fejezem ki amiatt, hogy valótlanul állítottam, hogy az Altus Zrt. az elnyert uniós megbízása keretében kapott forrásból juttatott 80 millió forintot Czeglédy Csabának.

A bíróság Deutschot egymillió forint sérelemdíj megfizetésére is kötelezte.

A DK közleményére Deutsch Tamás is reagált, aki Facebook-oldalán azt írta,

A Fővárosi Törvényszék szabálytalanul kézbesítette a tárgyalásra szóló idézést, így a perről sem nekem, sem a jogi képviselőmnek nem volt tudomása, ezért a tárgyaláson nem tudtunk résztvenni, ez az Altus “hatalmas győzelmének” az egyszerű indoka.

A bíróság ítéletének írásba foglalása után haladéktalanul kezdeményezik a döntés hatályon kívül helyezését.

Nyugi, DK, a bíróságon találkozunk.

Kiemelt kép: MTI Fotó/Szigetváry Zsolt

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

View of the Cerro Azul, in the Serrania La Lindosa -which had been declared Protected Archaeological Site of Colombia last May- in the Amazonian jungle department of Guaviare, Colombia, on July 2, 2018. 
Both the Serranias of Chiribiquete and La Lindosa had been closed to outsiders for many years during the armed conflict and are now opening up to scientific research.  / AFP PHOTO / Diana Sanchez

Egy lépésre vagyunk az összeomlástól

Kommentek

Pusztazámor, 2012. május 24.
A Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központ lerakójának tetején ürít egy kukásautó. A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. kukásautói szállítják a Budapesten keletkezett szemét egy részét a telepre.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.