Belföld

Gyurcsányt és Vonát rajzoltatná a seggére a putnoki polgármester, aztán hagyná, hogy rugdossák

„Ha nem fideszes lesz a képviselőnk, akkor bizony szopni fogunk” – mondta Tamás Barnabás.

Igencsak elengedte magát a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Putnok polgármestere a kistérségi társulási tanácsra összegyűlt településvezetők előtt – számolt be a Hír TV. A fideszes városvezető, Tamás Barnabás az egy héttel ezelőtti ülésen figyelmet kért a meghívottaktól, miután átbeszélték a következő évek terveit, és az egyik résztvevő beszámolója szerint egyebek mellett a következőket mondta:

Gyurcsányt a seggem egyik felére, Vonát meg a másik felére rajzoltatom és hagyom, hogy rugdossák. Maximum fájni fog, de megéri, mert oda valók. A Fidesz nyer, mert azzal azért tisztában vagytok, hogy nyer, és ha nem fideszes lesz a képviselőnk, akkor bizony szopni fogunk. Lófaszt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő. Az az igazság, hogy én sem adnék. Ahol nem ránk szavaznak, mert az úgyis kiderül, ott megnézhetik magukat.

A jákfalvi polgármester, Vilcsek Ernő megerősítette a Hír TV-nek az elhangzottakat, azt mondta, azok is megdöbbentek a stíluson, akik amúgy a Fidesszel szimpatizálnak. Tamás Barnabás nem akart nyilatkozni.

Emlékeztetnek: a putnoki polgármester azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy tavaly októberben ünnepi beszédében nyaktiló alá valónak nevezte politikai ellenfeleit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik