Belföld

Három csapás a miskolci dílerekre – videó

Farkas György
Farkas György

újságíró. 2018. 02. 13. 14:54

A rendőrök mindhárom rajtaütése eredményes volt. Éberségre intenek tanárt, szülőt.

A három kereskedő ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt nyomoznak, a fogyasztókkal szemben szabálysértési eljárás indult.

A miskolci rendőrök a Szondy György úton a megyei kapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztályának munkatársaival csaptak le. Itt akció közben egy vásárló egy titkos ablakon át adta le rendelését a rendőröknek.

A Malomszög utcában olyan drogkereskedőt fogtak, aki gyerekeknek is adott el az új pszichoaktív anyagból. A harmadik csapást az Andrássy úton hajtották végre a Felderítő Alosztály munkatársai.

A rendőrség külön felhívta a figyelmet, hogy az új pszichoaktív anyagok hatásai kiszámíthatatlanok! Ezért a szülők, pedagógusok, ha a következő tüneteket tapasztalják gyerekeiken, tanulóikon, gyanakodjanak és kérjék szakember segítségét!

– Amikor a gyermek magatartása eltér a megszokottól,
– ideges, ingerlékeny, vagy levert, közönyös, térbeli és időbeli tájékozódása zavart,
– indokolatlanul fáradt, gyorsan kimerül, alvászavarai vannak,
– szűkebbek vagy tágabbak a pupillái mint általában,
– szájszárazság, orrfolyás, étvágytalanság, erős fogyás jelentkezik nála,
– színes tabletták, ismeretlen eredetű gyógyszerek, porok, féltve őrzött, kézzel sodort cigaretta, zöld, száraz növényi törmelék kerül elő a zsebéből, használati tárgyai közül, akkor gyanakodjanak! (police.hu)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

EDITORS NOTE: Graphic content / A silicone sex doll is displayed on March 5, 2018 in a room of a "brothel like" establishment in Paris where customers can pay for sexual intercourse with dolls, the first of its kind in France.
Members of the communist and Front de gauche group at Paris' city council called on March 16, the closure of the place run by the Xdolls company. The study of a legal procedure have been presented at Paris city council on March 20. / AFP PHOTO / JOEL SAGET
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.