Belföld

Egymást érik a balesetek, törnek az autók

Balesetekkel, sérültekkel, torlódásokkal indult a péntek.

Árokba hajtott egy autó Doboznál. Az autó a Sarkad felé vezető úton tért le az úttestről. A balesethez a békéscsabai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet.

Összeütközött két autó Mártély és Hódmezővásárhely között. A balesetben a katasztrófavédelem elsődleges információi szerint három ember megsérült, őket a mentők kórházba szállítják. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A 31-es főút mendei szakaszán négy autó ütközött, a 31-es főút 37-es kilométerénél. A tűzoltók megkezdték a műszaki mentést. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Az Útinform szerint torlódik a forgalom.

A közlekedési portál szerint baleset történt a 47-es főúton, Szeghalom közelében két személyautó ütközött össze, ahol félpályás lezárás mellett helyszínelnek.

Épület falának ütközött egy teherautó a XX. kerületben, a Szent Imre herceg utca és a Nagysándor József utca kereszteződésénél. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Két kocsi karambolozott Szigetszentmiklós külvárosában, a Leshegy úton. Egy ember megsérült, ezért őt a mentők ellátják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik