Belföld

Gyurcsány: Még a választások előtt kiszivárognak az Orbán-kormányra terhelő bizonyítékok

Gyurcsány Ferenc tavaly nyáron többször is arról beszélt, hogy van egy titkos informátora, aki bizonyító erejű dokumentumokkal rendelkezik arról, hogy Orbán Viktort titkos információkkal zsarolja Oroszország. Az elmúlt hónapokban viszont erről semmit nem lehetett már hallani, de most a volt miniszterelnök újra előállt a témával.

A Demokratikus Koalíció elnöke a Hír Tv Egyenesen című műsorában azt nyilatkozta, a korábban emlegetett bankszámlákon kívül is vannak az Orbán-kormányra vonatkozó terhelő bizonyítékok, felvételek, és még a választás előtt ki fognak szivárogni.

Hozzátette:

A korrupt módon megszerzett vagyont vissza kell adni az embereknek, a korrupt politikusokat pedig börtönbe kell juttatni. Ez egy hazug, mocskos, köztörvényes kormány.

Szerinte őt nem tudja megfogni az Orbán-kormány, mivel neki nincs vesztenivalója:

Nem lehet nekem odaszólni, hogy: Feri, ha ezt nyilvánosságra hozod, akkor én meg nyilvánosságra hozom azt. Nekünk ez a dolgunk, és nagyon nagy baj, hogy a magyar ügyészség és Polt Péter nem élvezi azt a közbizalmat, hogy odavinnék ezeket a papírokat. Ez nagyon nagy baj.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik