Belföld

„Könyörgöm valaki takarítsa el ezt a sz.rt” – megszületett a világ legőszintébb autós hirdetése

Manapság már nagyon ritkán beszélhetünk színtiszta őszinteségről, lassan már azt sem tudjuk, mi az. Amikor a politikusok nemcsak simán hazudnak, hanem már a saját hazugságaikról is hazudnak a választóknak. Szóval ezekben az időkben próbáljon meg valaki tisztességes maradni, akárcsak a hétköznapokban.

Egy debreceni hirdetőnek ez annyira összejött, hogy megírta a világ alighanem legőszintébb autós hirdetését. A feladó kikerül minden trükköt, amit a használtautós hirdetők be szoktak venni. Az írás legerősebb része egyértelműen a nyitás, ami után képtelenség nem folytatni az olvasást.

Mutatjuk inkább egyben az egészet.

Kép: hasznaltauto.hu

A remekmű egyébként kísértetiesen hasonlít egy néhány hónappal ezelőtt megjelent hirdetésre. Tavaly szeptemberben az év hirdetéseként a fél internet az év hirdetésének kiáltotta ki a Jófogáson megjelent kortárs művészeti csoda, mely az Eladó félelmetes kakas címet viselte. A hirdetés azóta már lekerült az oldalról – reméljük, sikerült túladni az állaton, bár az elképesztő reklámérzékét tekintve biztosak vagyunk benne –, így csak egy rövid részletet idéznénk belőle:

Eladó nem tudom milyen fajtájú kakas, városi gyerek vagyok, nem értek hozzá, nagy, antiszociális, engem megcsípett, neked kell megfogni, mert én félek tőle.

Az élmény teljességéhez azonban hozzájárul a hirdetés utolsó mondata is, így azt sem tudjuk magunkban tartani:

lassan bele jövök ebbe a falusi létbe, van nagyobb kakasom is, de az jó fej, ez nagyon g.ci, utálom

Ajánlott videó

Olvasói sztorik