Belföld

Tragédia után útzár az M1-esen, nagy a dugó

Négy autó ütközött, egy ember meghalt, kettő megsérült. Több kilométeres a torlódás.

Négy autó ütközött hajnalban az M1-es Budapest felé vezető oldalán, a 118-as kilométernél. Egy Hegyeshalom felé tartó kocsi átszakította a szalagkorlátot Győr térségében és a Budapest felé vezető oldalon nekiütközött egy trélernek.

Az ütközés erejétől a sofőr kiesett az autóból és a tréler mögött haladó másik személyautó elé esett, ami elütötte. A balesetben – az elsődleges információk szerint – a sofőr meghalt, ketten megsérültek.

A győri tűzoltók áramtalanították a járműveket, megkezdték a műszaki mentést – tudatta a katasztrófavédelem.

Az érintett útszakaszt a rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárta és a forgalmat a 119. kilométerszelvénynél a 82-es főútra terelte. Mivel a tréleren egy autó a pályatest Hegyeshalom felé vezető oldalára is átlóg, ezen a szakaszon a belső sávot szintén lezárták. (police.hu)

Az Útinform szerint több kilométeres a torlódás. Aki teheti, már a 129-es kilométernél lévő, 85-ös főúti csomóponttól kerüljön Győr felé, majd a 81-es főúton, Székesfehérvár felé közlekedve a 115-ös km-nél visszatérhet a sztrádára. A Hegyeshalom felé tartók is lassabb haladásra készüljenek, ott a belső sávot zárták le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik