Belföld

Havazással, ónos esővel indul a kedd

Kedden eleinte a Dunántúlon és a középső tájakon fordulhat elő kisebb havazás, nyugaton havas eső, ónos eső, eső is, majd délután csökken a csapadék. Keleten kevesebb lesz a felhő, több órára kisüthet a nap. A szél nem lesz jelentős, átmenetileg a Dunántúlon támadhat fel helyenként. A hideg hajnalt követően napközben 0, +7 fokot mérhetünk. Melegfronti hatás várható, írja az Időkép.

Szerdán változóan és erősen felhős, párás tájakkal egyaránt találkozhatunk. Északon néhol hószállingózás, gyenge havas eső kialakulhat. A Dunántúlon megélénkülhet a délies szél. Délután 0, +8 fok várható.

Csütörtökön változóan felhős-napos, északkeleten helyenként tartósan borús, ködös lesz az idő. A Dunántúlon felélénkül, felerősödik a szél. Nyugaton, délnyugaton már 8-11 fokig melegedhet délután a levegő, máshol 1-7 fokot mérhetünk.

Pénteken tovább enyhül az idő, hajnalban csupán keleten, északkeleten lehet gyenge fagy, a Dunántúlon kifejezetten enyhe lesz az éjszaka. Napközben délnyugaton pedig 12-13 fok is lehet. Csapadék nem várható, a változóan felhős időben, több napsütés keleten ígérkezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik