Belföld

Egymást érik a balesetek a csúszós utakon

Halálos frontális karambol, szalagkorlátnak ütközött kamion, villamossínekre csúszott autó: sorra érkeznek a hírek.

A Katasztrófavédelem honlapján néhány percenként jelennek meg hírek az újabb és újabb balesetekről.

Halálos kimenetelű frontális karambol történt a 10-es főúton, Piliscsaba térségében. Ketten súlyosan megsérültek, egyiküket a mentők próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.  Az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelik.

Egy személyautó és egy hókotró ütközött össze az M2-es autóút 34-es kilométerszelvényénél, Sződliget térségében, a főváros felé vezető irányban. A váci hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki az egyik kocsi vezetőjét, aki a mentők szerint súlyosan megsérült. Az érintett útszakaszt lezárták a beavatkozás idejére.

Szalagkorlátnak ütközött egy kamion az M0-s autóút 43-as kilométerszelvényénél, Ecser térségében, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. A fővárosi hivatásos tűzoltók dolgoznak a helyszínen, ahol egy sávon halad a forgalom.

Budapesten a villamossínekre csúszott egy autó a XIX. kerületi Üllői úton, a Báthory utca és a Kisfaludy utca közötti szakaszon. A villamosközlekedést akadályozó járművet a fővárosi tűzoltók távolítják el.

FRISSÍTÉS: időközben újabb balesetről adtak ki hírt: Kocsordon árokba hajtott egy gépkocsi a 49-es főút Szent István utcai szakaszán. A tetejére borult járműben egy ember utazott, aki saját erejéből ki tudott szállni a kocsiból. Félpályás útlezárás van érvényben.

Közlekedjenek nagyon óvatosan!

 

Kiemelt fotó: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik