Belföld

Várja a felvételizőket hazánk egyik legjobb egyeteme, a BGE! (x)

A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) oktatási portfoliója lefedi a gazdaságtudomány szinte valamennyi szakterületét, így akik az üzleti életben terveznek karriert, itt biztosan megtalálják számításaikat. Az Egyetem egyediségét és piaci elismertségét élményalapú, gyakorlatorientált, a piaci igényekhez alkalmazkodó képzési struktúrájának köszönheti.

Miért a BGE?

A BGE hazánk legnagyobb alkalmazott tudományok egyeteme a gazdaságtudomány területén – többek között turizmus-vendéglátás, nemzetközi gazdálkodás, kereskedelem és marketing, pénzügy és számvitel, gazdálkodási és menedzsment, gazdaságinformatikus, valamint emberi erőforrások szakon – jelenleg több mint 15 000 hallgatót képez.

 

Gyakorlatorientált képzés

A BGE élenjár a gyakorlati képzésben, különösen az üzleti területen. Jelenleg már több mint 1 000 vállalattal áll aktív kapcsolatban, így azonnal tudja, hogy mi az, amire a piacnak szüksége van. A vállalati visszajelzések alapján a BGE nagyon erős diplomát ad. A képzés végére minden második hallgató rendelkezik állással, 80 százalékuk pedig a diplomaszerzést követő két hónap elteltével elhelyezkedik.

 

Színvonalas nyelvoktatás

A gyakorlati képzés mellett a nyelvoktatás az Egyetem legfőbb erőssége. Széleskörű idegen nyelvű és kettős diplomát adó képzések is indulnak. Emellett lehetőség van a nemzetközi tapasztalatcserére is és nagy hangsúlyt fektet az Egyetem az interkulturális környezet kialakítására.

Élményalapú tanulási környezet, digitális megoldások

A BGE élen jár abban a tekintetben is, hogy tudatosan törekszik a Z generáció igényeinek megválaszolására, az élményalapú tanulási környezet kialakítására, a digitalizációra. Többek között karonkénti egykapus ügyfél kiszolgálási rendszerrel, e-ügyintézéssel, és ingyenes alkalmazással, a BGE Campus mobil applikációval várják a leendő hallgatókat.

 

Aktív hallgatói élet

Emellett az Egyetem kiemelt hangsúlyt fektet a hallgatók közösségi élményeire is, a hallgatói életet kiteljesítő kulturális és szabadidős programok szervezésére, hiszen az itt szerzett kapcsolatok meghatározóak a munkaerőpiacon.

 

 

Tudnivalók a Budapesti Gazdasági Egyetem képzéseiről és hasznos információk a felvételiről a https://felveteli.uni-bge.hu/ weboldalon érhetőek el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik