Belföld

Gyurcsány aláírásgyűjtést indít, hogy vegyék el az ukránok, oroszok magyar nyugdíját

Az Orbán-kormány egy régi egyezményt kihasználva ukránok és oroszok ezreinek fizet nyugdíjat a magyarok pénzéből. A Demokratikus Koalíció azért gyűjti az aláírásokat, hogy ne a magyarok fizessék az ukránok nyugdíját! A határmenti magyar falvakban rengeteg olyan ház van, amelybe papíron száznál is több ukrán van bejelentve, minden következmény nélkül. Orbán azért fizet nekik havi 300 ezer forintos nyugdíjat a mi pénzünkből, hogy magyar állampolgárságot adjon nekik és 2018-ban a Fideszre szavazzanak a nyugdíjért cserébe. Ez szavazatvásárlás és választási csalás, ez a magyar adófizetők elárulása! El kell törölni az egyezményt és ki kell vizsgálni a csalást. Nem azért dolgozunk, hogy ukránok kapják meg a befizetett adónkat, és ők döntsenek a hazánkról a választáson. Csatlakozz és írd alá Te is, hogy ne a magyarok fizessék az ukránok nyugdíját!

Ez az indoklása a DK legújabb kampányának, amelyben aláírást gyűjtenek, hogy vegyék el az ukránoktól a magyarok nyugdíját. Azt, hogy ezt hogyan szeretné elérni, nem írja a párt.

Viszont az aláírásnál a DK a Facebookon keresztül hozzájut az aláíró adataihoz, és bejegyzést is megoszthat a nevükben. Az oldalon pedig a DK személyes adatokat is gyűjt, ráaádsul elég sokat, és a felhasználói feltételek szerint ebből adatbázist építhet:

Az oldalon aláírók hozzájárulnak, hogy a Demokratikus Koalíció az aláírók nyilvános és személyes adatait nyilvántartásba vegye, és a jövőben is díjmentesen kezelje a hatályos adatvédelmi törvény rendelkezéseinek megfelelően

– írja az elfogadandó feltételeknél.

Nemrég írtunk róla, hogy Gyurcsány Ferenc nagyon ráérzett a határon túliak szavazataira. A Republikon Intézet felmérése szerint 70 százalék nem ért vele egyet, 40 százalék el is venné a határon túli magyarok szavazati jogát. A társadalom negyede az állampolgárságtól is megfosztaná a 2010 óta honosított egymillió embert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik