Belföld

Majdnem ölt a letört visszapillantó miatt

Előbb pénzt követelt, majd verekedett és szúrt a 48 éves férfi.

A Fővárosi Főügyészség életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja azt a 48 éves férfit, aki egy közlekedési baleset után megszurkált egy másik férfit még 2016. december 27-én. A vádlott a Nagykőrösi úton, az M5-ös sztráda bevezető szakaszán autózott, amikor egy másik autó – amit a sértett férfi élettársa vezetett – egy kereszteződésnél letörte kocsija visszapillantó tükrét.

A közlekedési baleset után a vádlott a másik jármű előtt leparkolt, odament az autóhoz, és annak vezető ülés melletti lehúzott ablakán keresztül közölte a sofőrrel és a mellette ülő sértettel, mennyi a tükör ára, amit fizessenek ki. A sértett kifogásolta a hangnemet, mire a vádlott a gépjármű lehúzott ablakán keresztül benyúlt és megpróbálta megragadni a másik férfi ruháját.

A sértett kiszállt az autóból, közte és a vádlott között hangos szóváltás és dulakodás alakult ki, majd a vádlott elővett a zsebéből egy PVC vágót, azzal többször mellkason szúrta a másik férfit, aki a bántalmazás miatt életveszélyes mellkasi sérüléseket szenvedett. A 48 éves vádlott két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztésre számíthat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az üggyel kapcsolatban korábban az alábbi felvételt tette közzé.

http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/tobbszor-szurt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik