Belföld

Kirúgták a szexuálisan túlfűtött katasztrófavédelmis vezetőt

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója haladéktalanul kirúgta a szervezettől azt a megyei vezetőt, aki Viber-üzenetekben vegzálta az egyik női beosztottját.

A Lánglovagok kedden számolt be arról, hogy egy magas rangú OKF-vezető szolgálati telefonjáról küldött obszcén üzeneteket és magáról készített pornófelvételeket egy huszonéves lánynak

A lány éveken át dolgozott az egyik megyeszékhelyen lévő katasztrófavédelmi kirendeltségen.

Fotó: Lánglovagok

Az Lánglovagok szerint a megyei igazgató figyelt fel a fiatal, tapasztalatlan beosztottra, és viszonyt kezdett vele. A lány telefonjában “igibacsi”-ként mentette el a számát. Később megtudta, hogy az ezredesnek rajta kívül párhuzamosan több nővel is viszonya van, és esze ágában sincs elhagyni őket érte.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szerdán közleménybe tudatta, hogy gyorsan reagáltak a „megyei vezető súlyosan etikátlan viselkedésével kapcsolatban” megjelent sajtóhírekre. Szerdán megtörtént az érintett vezető személyi felelősségre vonása, aki csütörtöktől már nem tölt be vezetői pozíciót, és távozik a katasztrófavédelem kötelékéből.

 

Kiemelt képünk illusztráció: MTI/Balogh Zoltán

Ajánlott videó

Olvasói sztorik