Belföld

Egy ember meghalt a lovasberényi balesetben

Két autó ütközött a 811-esen Berény és Pátka között.

Halálos baleset történt a 811-es főúton Lovasberénynél kedd délután, a helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlik – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője.

Sipos Mónika elmondta, a baleset a 16-os kilométernél, Lovasberény és Pátka közt történt kedd délután, a rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta az utat.

Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a balesetben két kocsi ütközött, az egyikből a székesfehérvári tűzoltók szabadítottak ki egy embert, de életét a mentők nem tudták megmenteni. Hozzátette, az elsődleges információk szerint a balesetben még egy ember megsérült.

Gázolás Koroncónál

Elütött egy gyalogost egy kisteherautó a 83-as főúton, a Koroncóra vezető út közelében, a balesetben az elgázolt férfi a helyszínen életét vesztette – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedd este. Tóth Gabriella elmondta, a helyszínelés idejére az utat lezárták, a forgalmat mindkét irányból Győr-Ménfőcsanak felé terelik. (MTI)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik