Belföld

Újabb részletek derültek ki a szolnoki fiú eltűnéséről

Mint korábban megírtuk, keresnek egy fiút Szolnokon, aki egy buliból hazafelé menet tűnt el. A 17 éves Járomi Bence barátaival szórakozni ment szombaton Szolnokon, együtt indultak haza egy szórakozóhelyről, de Bence lemaradt a társaságtól, azóta nem tudják, hol lehet.

A Blikk szerdán azt írja, egész Szolnok összefogott, hogy megtalálják az elveszett fiút. A fiú legjobb barátja azt mondta,

harmincöten voltunk a bulin, kis csoportokban szállingóztunk haza. Én két barátommal jöttem el a szórakozóhelyről, és megálltunk az út szélén, nem messze a hídtól. Ekkor láttam utoljára Bencét, egyedül, magába mélyedve ballagott a híd felé. Odakiáltottam neki, hogy jön-e velünk tovább, de nem válaszolt. Gondoltam, biztosan hazamegy inkább. Később tudtam csak meg, hogy aznap este nagyon rossz kedve volt, és senki se tudta, miért.

A fiúra a hídon vár az unokatestvére, és mivel Bence is arra indult, biztos volt benne, hogy találkoznak. De ők már nem látták őt, amikor húsz perc múlva elindultak arra.

A  szolnoki Életjel Mentőcsoport vezetője közölte:

ez egy egyébként is veszélyes szakasz, tele aknákkal. Mivel a Tisza árad, így a vízszint már most magasabb, mint az eltűnéskor volt. Az első keresés nem járt sikerrel, most a rendőrök megpróbálják bemérni a telefonját, illetve elemezni a környéken készült kamerafelvételeket – árulta el Turi László, a szolnoki Életjel Mentőcsoport vezetője. Sajnos az esélyei óráról órára csökkennek.

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik