Belföld

Fejlövés végzett a volt rendőrrel

Holtan találták az egykori rendőrt, H. Istvánt és feleségét a Pest megyei Dányon – írja a Bors. Mindkettőjükkel fejlövés végzett, a helyiek közös öngyilkosságra gyanakszanak.

A lapnak arról számoltak be, hogy a nőre az ágyban fekve, a férfira a fotelben találtak rá, a földön pedig egy pisztoly hevert.

A Bors információi szerint a férfi csütörtök este értesítette a mentőket, hogy meghalt a felesége, arról nem beszélt, mi történt vele. Amikor az ügyeletes orvos és a mentősök kiértek a házhoz, nem tudtak bemenni, ezért hívták a rendőröket.

A helyiek szerint a házaspár nélkülözéstől és betegségektől szenvedett. A nő gyógyíthatatlan betegsége rengeteg fájdalommal járt, szinte alig tudott mozogni.

A házaspár az utolsó pillanatig gondoskodott kutyájukról, mielőtt a férfi végzett magával, felhívott egy menhelyet, hogy vigyék el az állatot másnap, és megkérte őket, ne altassák el.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy  a 66 éves férfi önkezével vetett véget az éle­tének. Viszont az a rendőrség gyanúja, hogy felesége halálát idegenkezűség okozhatta, így emberölés miatt folyik nyomozás.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik