Belföld

Tea mellett magyarázná el Pécs polgármesterének az Emberség Erejével Alapítvány, hogy nem a „Soros-tervet” hajtják végre

Vidéki terjeszkedésbe kezd a Nyílt Társadalom Alapítvány, a projekt részeként új irodák nyílnak Pécsen is. Céljuk, hogy a következő 3 évben felpörgessék a civil életet a Dél-Dunántúlon és nem az, hogy politikai tevékenységet folytassanak.

Páva Zsolt, Pécs polgármestere viszont másképp gondolja. Elmondta, nem tartja örömteli fejleménynek, hogy Soros György támogatja a pécsi alapítványt, szerinte nyilvánvaló, hogy ezzel a helyi választásba is be kíván avatkozni a milliárdos.

A 444 idéz az Emberség Erejével Alapítvány leveléből, akik egy kávé vagy tea mellett próbálnák megértetni Pávával, hogy semmi olyan céljunk nincs, amiről a polgármester beszél:

Mi itt az Emberség Erejével Alapítványnál úgy véljük, a legegyszerűbb módja a félreértések tisztázásának, ha a saját szemével győződik meg arról, hogy a félelmei mennyire alaptalanok ezért ma reggel meghívtuk [Páva Zsoltot] hozzánk egy nyílt és őszinte beszélgetésre leendő irodánkba , hogy némi kávé vagy tea mellett személyesen is megismerhessen minket és meggyőződhessen szándékaink tisztaságáról

– írják levelükben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik