Belföld

A Momentum saját embereivel besegítene a Postának

A Momentum segítő kezet nyújt  a karácsonyi forgalom miatt bajba került Magyar Postának.

A párt pénteken levélben ajánlotta fel aktivistái kisegítő munkáját a levéldömping legyőzéséhez.

Miután a Magyar Posta nem kézbesít ki nagyobb méretű külföldről érkező leveleket, az RTL Klub Híradója csütörtökön rejtett kamerával felvette az egyik dolgozó magyarázkodását. A postás azt állította, hogy a rengeteg Erzsébet-utalvány, nagy a túlterheltség, emiatt központi utasításra nem viszik ki a küldeményeket. Helyettük csak az előre megírt értesítőket dobja be a postás.

A Momentum szóvivője, Hajnal Miklós az alábbi levelet küldte az állami cégnek:

Tisztelt Magyar Posta!

A Momentum felajánlja a segítségét a Magyar Postának, hogy a csomagok és levelek karácsony előtt mindenhova odaérjenek.

Láthatóan sokan vannak azok, akik karácsonyra, vagy karácsony előtt leveleket, csomagokat juttatnának el szeretteiknek. Nemcsak belföldön, de külföldről haza, vagy éppen Magyarországról külföldi országokba is. Ezek a csomagok sokszor a közös ünneplés elmaradását igyekeznek kárpótolni, például olyan gyermekek és nagyszülők között, akik az ország két egymástól távoli pontján, vagy tenger által elválasztva élik mindennapjaikat és ünnepeiket.

A Momentum azt szeretné, ha a karácsony mindenki számára meghitt és boldog ünnepet jelentene, ezért is ajánljuk fel aktivistáink segítségét a Magyar Postának a csomagok szállításában.

Várjuk a Magyar Posta megkeresését, amennyiben szívesen veszik felajánlásunkat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik