Belföld

Egymást érik a balesetek

A csodával határos, hogy csak az autók törtek.

Összeütközött két autó Budapesten a XIII. kerületben, a Béke utca és a Dolmány utca kereszteződésében. A tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az elsődleges információk szerint a balesetben senki nem sérült meg.

Három kocsi ütközött az 1-es főút 13-as kilométerénél, Biatorbágy térségében. A törökbálinti tűzoltók megkezdték a műszaki mentést. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Szintén a XIII. kerületben, két autó karambolozott a Reitter Ferenc utca és a Frangepán utca kereszteződésében. A tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben senki nem sérült meg.

A XX. kerületben a Helsinki út és a Meddőhányó utca kereszteződésénél két kocsi karambolozott.   Senki nem sérült meg. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Az 5-ös főút 28-as kilométerénél, Ócsa térségében kamion és személyautó ütközött. A dabasi tűzoltók megkezdték a műszaki mentést. Sérültről nem tudni. Félpályán halad a forgalom.

A 81-es főút 5-ös kilométerénél, Sárkeresztes térségében két kocsi karambolozott. A székesfehérvári tűzoltók megkezdték a műszaki mentést. Sérültről nem tudni, félpályán halad a forgalom. (katasztrófavédelem)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik