Belföld

Gulyás: Magyarország Európa lelkiismerete

Szerinte a Fidesz kormányzása alatt azok is otthon érzik magukat, akik nem rájuk szavaztak.

A Fidesz olyan párt, amelynek kormányzása idején azok is otthon érzik magukat az országban, akik nem rá szavaztak – mondta Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke a párt tisztújító kongresszusán. A kormánypárt parlamenti frakcióvezetője Magyarországot egy biztonságos, stabil és fejlődő szigetnek írta le egy válságokkal teli világban.

Ahhoz, hogy ezt megőrizzük, egy út áll előttünk: magabiztos győzelem tavasszal, példa nélkül állóan, harmadszor, megszakítás nélkül.

Gulyás Gergely kötelességnek nevezte, hogy olyan magyar hazát teremtsenek, amely minden magyart hazavár. Értékelése szerint a migrációs válság megmutatta, hogy Magyarország ma Európa lelkiismerete.

Gulyás Gergely: Soha rosszabb hét és fél évet!
A Fidesz frakcióvezetője szerint a magyar kormány toleráns és megértő.

Kövér: 2018 sorsdöntő lesz

A házelnök előzőleg a 2018-as parlamenti választást sorsdöntőnek nevezte, szerinte a választás tétje az, hogy

megvédjük-e, ami a miénk.

A Fidesz országos választmányának elnöke a tisztújító kongresszuson azt mondta: meg kell védeni a rendbe szedett pénzügyeket, a tartósan növekvő jövedelmeket, a családtámogatási rendszert, a közteherviselés új rendszerét, a nemzet határokon átívelő újraegyesítésének lehetőségét, a biztonságot, a kultúrát, a hitet, a nyelvet, az szuverenitását, nemzeti jellegét.

Arról is beszélt, hogy még 1994-ben sem hitte volna, hogy

a kommunizmus bukása után fenyegethet minket egy még aberráltabb rendszer, amely az ember társadalmi meghatározottsága után már annak biológiai meghatározottságát is vitathatóvá teszi.

Ahogyan azt sem, hogy

a nyugati média (…) az egypárti sajtónál összehasonlíthatatlanul hatékonyabban manipulálja a társadalmat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik