Belföld

Gulyás: Magyarország Európa lelkiismerete

Farkas György
Farkas György

újságíró. 2017. 11. 12. 12:22

Szerinte a Fidesz kormányzása alatt azok is otthon érzik magukat, akik nem rájuk szavaztak.

A Fidesz olyan párt, amelynek kormányzása idején azok is otthon érzik magukat az országban, akik nem rá szavaztak – mondta Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke a párt tisztújító kongresszusán. A kormánypárt parlamenti frakcióvezetője Magyarországot egy biztonságos, stabil és fejlődő szigetnek írta le egy válságokkal teli világban.

Ahhoz, hogy ezt megőrizzük, egy út áll előttünk: magabiztos győzelem tavasszal, példa nélkül állóan, harmadszor, megszakítás nélkül.

Gulyás Gergely kötelességnek nevezte, hogy olyan magyar hazát teremtsenek, amely minden magyart hazavár. Értékelése szerint a migrációs válság megmutatta, hogy Magyarország ma Európa lelkiismerete.

Budapest, 2017. október 2.
Gulyás Gergely, a Fidesz megválasztott frakcióvezetõje napirend elõtt szólal fel az Országgyûlés plenáris ülésén 2017. október 2-án.
MTI Fotó: Illyés Tibor
Gulyás Gergely: Soha rosszabb hét és fél évet!
A Fidesz frakcióvezetője szerint a magyar kormány toleráns és megértő.

Kövér: 2018 sorsdöntő lesz

A házelnök előzőleg a 2018-as parlamenti választást sorsdöntőnek nevezte, szerinte a választás tétje az, hogy

megvédjük-e, ami a miénk.

A Fidesz országos választmányának elnöke a tisztújító kongresszuson azt mondta: meg kell védeni a rendbe szedett pénzügyeket, a tartósan növekvő jövedelmeket, a családtámogatási rendszert, a közteherviselés új rendszerét, a nemzet határokon átívelő újraegyesítésének lehetőségét, a biztonságot, a kultúrát, a hitet, a nyelvet, az szuverenitását, nemzeti jellegét.

Arról is beszélt, hogy még 1994-ben sem hitte volna, hogy

a kommunizmus bukása után fenyegethet minket egy még aberráltabb rendszer, amely az ember társadalmi meghatározottsága után már annak biológiai meghatározottságát is vitathatóvá teszi.

Ahogyan azt sem, hogy

a nyugati média (…) az egypárti sajtónál összehasonlíthatatlanul hatékonyabban manipulálja a társadalmat.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Drégelypalánk, 2019. január 9.
Személyvonat Nógrád megyében, a behavazott Drégelypalánk közelében 2019. január 9-én.
MTI/Máthé Zoltán

Holnaptól három hétig havazni fog

Kommentek

This handout video grab taken from footage released by the Royal Thai Navy on July 11, 2018 shows rescue personnel during the rescue operation for members of the "Wild Boars" Thai youth football team inside the Tham Luang cave in Khun Nam Nang Non Forest Park in Mae Sai district. - The 12 boys rescued from a Thai cave were passed "sleeping" on stretchers through the treacherous passageways, a former Thai Navy SEAL told AFP on July 11, giving the first clear details of an astonishing rescue mission that has captivated the world. (Photo by Handout / ROYAL THAI NAVY / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / Royal Thai Navy " - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.