Belföld

Hős utcai droggal ölte meg barátját egy férfi

Droggal ölte meg barátját egy 35 éves férfi – a vád szerint gondatlanságból. Az ügyészség végrehajtandó szabadságvesztést indítványozott vele szemben.

Az érintettek 2014-ben ismerkedtek meg, ezután rendszeresen fogyasztottak együtt különböző kábítószereket és új pszichoaktív anyagokat, illetve ezek keverékét. A drogot legtöbbször a vádlott szerzett be és adta be mindkettőjüknek injekcióval.

Fotó: police.hu

Így történt tavaly szeptember 18-án is. Akkor egy VIII. kerületi lakásban kábítószereztek, majd együtt elmentek a Hős utcába, hogy újabb adagot szerezzenek. Ezután visszamentek, és vádlott előkészített egy újabb adagot. Ebbe már belekeverte a Hős utcában vett kétféle dizájnerdrogot is, befecskendezte a szert barátja nyakába, majd a sajátjába.

Fotó: police.hu

Az áldozat azonnal rosszul lett a szertől és elvesztette az eszméletét. A vádlott látva ezt elmenekült, de rövid időn belül nála is jelentkeztek a tünetek. A rendőrök a közelben találtak rá. A mentőket az elhunyt férfi élettársa értesítette, de ekkor már késő volt – derült ki a Fővárosi Főügyészség pénteki tájékoztatásából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik