Belföld

Végre mi is megláthatjuk, milyen a Hortobágy a madarak szemével

Ez nem számítógépes grafika, tényleg így néz ki a puszta.

Egy drón segítségével olyan felvétel készült a szinte minden magyar ember által ismert Hortobágyról, amelyen úgy látható a magyar puszta, ahogyan még a helyiek sem látták. Ezt onnan tudom, hogy én is hortobágyi vagyok, az életem nagy részét ott töltöttem, és a videót elnézve bevallom, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen menő helyen nőttem fel.

A képsorok sokszor úgy néznek ki, mintha grafikus készítette volna őket, pedig csak elképesztő szögből sikerült lekapni az olyan hétköznapi dolgokat, mint a hajtás, vagy a terelés.

Mutatjuk Kálló Péter videóját:

Lovely drone video about unique and originally place from Hortobágy, Hungary! – A Hortobágy menő hely! Nem csak egy nagy puszta, hanem izgalmas, érdekes, élő és egyedülálló. Miközben készült ez a kisfilm, szépen lassan beleszerettem. Instagram csatornámon már láthattatok néhány képet erről. Lápok, tavak és eldugott helyek, izgalmas élővilág, ami a levegőből még különlegesebb. Olyan helyekre juthattam be, ahol más még nem készíthetett ilyen felvételeket! Éppen ezért nagyon különleges ez a videó! – Full version on my facebook page! A teljes verziót a Facebook oldalamon érítek el!! – Nézzétek és élvezzétek! – – Film by @kallopeter http://www.kallopeter.hu https://www.facebook.com/kallopeterph… – Sponsored by @napidron – Made by @phootourist Professional Travel Content https://www.facebook.com/phootourist/ – with @lorinabuda ❤️❤️❤️❤️ – Partner: Visit Debrecen – – #hortobagy #hungary #thisishungary #hellohungary #hungarian #instahun #wanderlust #drone #travel #nature #dronestagram #dji #dronephotography #hellohungary #travelphotography #photography #videographer #video #aov #vscocam #beautifuldestinations #natgeo #natgeotravel #drones #visualsoflife #travelblogger #ig_mood #ig_daily #ig_myshot #aesthetic ———————- ———————- @hellomagyarorszag @hello_hungary @ig_budapest @travel.map @top_landscape_photo__ @gurushots @wonderful__europe @loves.life_ @lufthansa_usa @magic_marvels @great_captures_city @great_captures_hdr @igworldclub_urban @my_travel_goals @bestcaptureglobal @famous_places_around @travelexploring @travelpicturesworld @super_europe @living_europe @bestcitybreaks @hello_worldpics @wonderful_places @travellingthroughtheworld @travelawesome @ig_today @travelinginluxury @beautifuldestinations @map_of_europe @theimaged @globeshotz @awesome.photographers @ig.photo1 @ig_masterpiece @ig_europa @insta_budapest @ti_hungary @timeavajna @hiltonbudapest @awesome.earth @awesome_earthpix @earthfocus @earthpix @drone.fan @drone_countries @dronenature @reginadukai

A post shared by Peter Kallo (@kallopeter) on

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik