Belföld

Prostitúció, orgia, perverziók – ezt keresik a Puncs felhasználói

Kipróbálták, mivel szembesül valójában egy húszéves egyetemista lány az anyagias „társkeresőn”.

Szexmunkára, luxusorgiára, perverz együttlétekre invitálják a férfiak a Puncs nevű társkeresőre regisztráló fiatal lányokat – írja a Vidéki Csajok blog, amelynek szerzője kísérletképpen regisztrált a portálra, egy fiktív húszéves egyetemista lány szerepében.

Épp az imént írtuk meg, hogy az anyagi alapokra helyezett társkeresésről szóló Puncs hirdetésein nem talált kifogásolnivalót az Önszabályozó Reklámtestület, sőt, a portál üzemeltetője értetlenségét fejezte ki a panaszok kapcsán, mondván, ők a nőt helyezik felülre, aki válogathat és dönthet arról, hogy kivel fog ismerkedni, illetve „a tapasztalt (idősebb) férfi (fiatalabb) nő viszonyában nincs semmi új”.

Ezzel szemben a kísérletből kiderül: nagyon kevesen vannak az oldalon, akik „megbízhatóságon és intelligencián” alapuló, hosszú távú kapcsolatot keresnek, ahogy azt az oldal próbálná beállítani. A cikk szerzőjét már első nap Miskolcra hívták pénzért szexelni, belföldi és hollandiai „munkaajánlatokkal” kecsegtették, és amikor ezeket elutasította, neki szegezték, hogy

mire van a puncid, pisilésre?

Az egyetemista lány adatlapján szereplő kávéfüggőségre célozva egy családos apa megkérdezte, tejjel issza-e a kávét, és egy képet küldött neki, amin egy meztelen nő térdel, jobb kezében egy bögre kávéval, a balban az előtte álló férfi nemi szervével. Randira hívta a lányt, de leszögezte: ezt ne úgy értse, hogy mozi-virág, szerenád, hanem „mosolygás, csevegés, aztán spermás kávé”.

Voltak férfiak, akikkel beszélgetni is lehetett, ők azt mondták, szerintük a portál jó lehetőség a nőknek, mert egy normál társkereső esetén is „csak szexelni akarnak, de ott támogatás nélkül”. A felhasználók többsége konkrét összegeket ajánlott szexért, alkalmanként 20-150 ezer, vagy havonta 150-400 ezer forintot.

Ha a lány nem válaszolt egy ajánlatra, olyan üzeneteket kapott, hogy „el lehet húzni a picsába, idióta kis hülye”, „látom, játszod az ártatlan kislány szerepét”. Olyan férfiak is felkeresték, akik azt mondták: a mindennapokban tisztelik a nőt, de a szexben nem, megszalad a kezük. Ezt egészen perverz ajánlatok követték.

Hívták orgiára is a fiktív egyetemista lányt, kétmillió forintért öt férfi-három lány felállásban,

állítólag a felső tízezerbe tartozó, sok vesztenivalójú férfiakhoz kellett volna csatlakoznia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik