Belföld

Köd borult az M0-sra, sorra törtek az autók

Nagy ködre figyelmeztet a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök délelőtt az M0-s autóúton. Mindkét irányban nehézkes a haladás Gyál és Vecsés térségében, ahol már több anyagi káros baleset is történt:

  • A bal pályán a 40-es kilométerszelvényében
  • A jobb pályán a 32-es kilométerszelvényében
  • és ugyancsak a jobb pálya 34-es kilométerszelvényében

– közölte a rendőrség, hozzátéve, hogy jelentős torlódásra kell számítani.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint utóbbi helyszínen egy teherautó és egy kocsi ütközött össze. A tűzoltók már áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. Elsődleges információik szerint egy ember sérült meg.

Néhány kilométerrel távolabb négyes karambol történt. Egy teherautó, egy busz és két kocsi hajtott egymásnak az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a  35-ös kilométernél. Ott nem esett baja senkinek, de a forgalom csak félpályán halad.

Az Útinform azt írja, a 31-es kilométernél is koccant négy-öt jármű.

Frissítés 1:

Azóta újabb balesetről érkezett ír: egy teherautó és két kocsi hajtott egymásnak az Érd felé vezető oldalon, a 43-as kilométernél. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A balesetben két ember sérült meg az eddigi adatok szerint.

Frissítés 2:

Vecsésnél történt egy hármas karambol is, míg Maglód térségében vaslemezek kerültek az útra, miután megcsúszott egy kamion. A teljes rakomány az aszfalton landolt. Előbbi balesetben ketten megsérültek.

Frissítés 3:

A köd miatt történt baleset helyszíneit felszámolták a Pest megyei rendőrök. Utolsóként az M0 autóúton, Üllő térségében fejeződött be az út tisztítása, így már semmi nem nehezíti a haladást, a forgalom zavartalan.

(Kiemelt kép – MTI /Varga György/ illusztráció)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik