Belföld

Saját képével díszített csokival köszöntötte az időseket Tállai András

De járt mellé kalács is.

Egy gasztronómiai különlegesség fotóját küldte el nekünk olvasónk Mezőkövesdről, ahol láthatóan már javában zajlik a kampány.

Az idősek napja alkalmából ugyanis Tállai András fideszes országgyűlési képviselő, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezetője a mezőkövesdi ünnepségen a saját képével és aláírásával díszített csokit, illetve kalácsot ajándékozott a meghívottaknak, valamint egy kiadványt arról, hogy hogyan lehetne visszaterelni az időseket a munka világába.

fotó: Olvasónk/24.hu

A csokipapíron szerepel a Fidesz logója és a parlament is, valamint a felirat, miszerint:

Sok szeretettel köszönöm az Idősek Napja alkalmából! Kívánok Önnek erőt, egészséget és hosszú életet!

Az ajándékot az október 12-i mezőkövesdi, idősek napja alkalmából rendezett ünnepségen kapták meg a nyugdíjasok (ahogy az a lenti Facebook-bejegyzésből látszik), amelyen maga Tállai is részt vett és beszédében külön kiemelte, hogy hozott csokit. Információink szerint korábban nem volt példa arra, hogy a fideszes képviselő ajándékot adott volna az időseknek.

Most úgy tűnik, hogy egy fokozattal feljebb kapcsolt a korábbi mezőkövesdi polgármester, ugyanis szülővárosa mellett az elmúlt héten Vattán, Bogácson, Kisgyőrben és Négyesen is felköszöntötte az időseket.

Közzétette: Tállai András – 2017. október 12.

Kiemelt kép: MTI/Vajda János

Ajánlott videó

Olvasói sztorik