Belföld

A TV2 tiltólistáján Erzsi macska

elveszett cica, Erzsi gyere haza (elveszett cica, Erzsi gyere haza)
elveszett cica, Erzsi gyere haza (elveszett cica, Erzsi gyere haza)
A kormánykritikus cica régebben nagyon sokat szerepelt ott. Az eltiltás nem viselte meg, készül az elnökségre.

A cirmos most közösségi oldalán idézte fel, milyen sokat szerepelt korábban ott. Azóta nem hívják, hogy “a TV2 Fidesz TV” lett. A napokban újra megkeresték, hogy szeretnének vele forgatni. A cica gazdája a biztonság kedvéért azonban inkább rákérdezett, mire a csatorna riportere végül mentegetőzve közölte, mégsem forgathat.

Vasárnap jött egy üzenet egy riportertől, hogy szeretnének velem forgatni. A könyvem 11 hónapig volt bestseller, a Facebook oldalam az egyik leglátogatottabb, a harmadik legbefolyásosabb influencer vagyok az országban. Érthető, ha forgatni akarnak velem. Gergely már akkor kérdezte, hogy tuti-e, hiszen elég rendszerkritikus vagyok, ezért arra kérte a riportert, kérdezze meg a főnökét.

Az ország egyik leghíresebb macskájának közösségi oldalát egyébként több mint 60 ezren követik, nemrég könyv is megjelent kalandjairól Puszi, Erzsi! címmel.

Lesz pártja is, de ennél nagyobb baj lehet, hogy a kormánykritikus állat “megrángatta a TV2 tulajdonosának bajszát”, a feleségét bíráló bejegyzéseket tett közzé.

Most például Vajna Tímeát “a NER Marie Antoinette-jének” nevezte. (A hasonlat azért durva, mert ő ugyebár elvesztette fejét a luxustól.)

A magyar internet legismertebb macskája egyébként, mivel naponta jelentgetik fel a Facebooknál, úgy döntött, egy hónap múlva saját oldalára költözik, illetve azt is, hogy egészségileg alkalmas a politizálásra. A Cica Összefogás Fórum (CÖF) Trumphoz hasonlóan az instagramon tette közzé, hogy semmilyen betegsége nincs, se szervi, se mentális.

Például tardiv diszkinézám sincs, azaz nem nyalogatom a szájamat, mert téveszmék kezelésére nem kapok gyógyszert

– tette hozzá Erzsébet asszony Orbán Viktorra célozva és elismerve, nyalogatja a száját, miután evett, de sajnos “a személyzete” tudja, hogy nem lehet ennivalót (sem) macskaszem előtt hagyni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik