Belföld

Ismeretlen férfi holttestét találták meg a Budai Várban

Rendkívüli haláleset ügyében indított közigazgatási eljárást a rendőrség. Egy férfi holttestére bukkantak még szeptember 29-én kora délután az I. kerületben, a Budai Vár területén, de nem tudják, ki lehet, az elhunytnál ugyanis nem voltak iratok. Az esetről múlt héten már írtunk, az áldozat a Budavári Sikló bal oldalánál zuhant a mélybe.

Egyelőre nem sikerült azonosítani, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság felhívást tettek közzé, melyben segítséget kérnek.

Fotó: police.hu

A férfi körülbelül 60-65 éves, 171 centiméter magas, átlagos testalkatú, kék szemű, ősz hajú, bajuszos. Különös ismertetőjegye egy anyajegy a homloka bal oldalán.  Halálakor kékesszürke inget, fekete derékszíjat, szürke szövetnadrágot és barna velúr bőrcipőt viselt.

Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a személyleírás, vagy a fényképeken látható ruhaneműk alapján a férfi azonosításában segíteni tud, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik