Belföld

A Momentum is Simicska plakátjain üzent Orbánnak

Elszámoltatást ígérnek.

Simicska tévéjében beszélt arról előzőleg a Momentum alelnöke, hogy szerinte abban nincs semmi kivetnivaló, ha valaki Orbán Viktort kritizálja, akár erősebb szavakkal is. Soproni Tamás a Hír TV tulajdonosának kedd hajnali akciójára utalva, közölte: aktivistáik új politikai üzeneteket helyeznek majd el az üres plakátokon.

Egy olyan pártnak, mint a Momentum, amelynek rendkívüli emberi erőforrásai vannak, de pénze nincs, minden alkalmat ki kell használnia, hogy az üzeneteit eljuttassa a célba. Lehet, hogy mi egy picit finomabban fogunk fogalmazni, mint Simicska, de mindenképpen fontos, hogy az üzeneteinket felírjuk.

Néhány órával később meg is született a Momentum elszámoltatást ígérő üzenete. A párt közösségi oldalán további akciókat ígér, hiszen van még pár üres reklámoszlop az országban, nekik meg van még pár festékszórójuk.

Azt nem tudni, mit szól ehhez a MAHIR Cityposter, amely korábban közölte, feljelenti a kapucnis fiatalokat, akik fehér festékkel lefestették azt az „Orbán egy g.ci” feliratot, amit az egykori Fidesz-pénztárnok saját maga fújt fel veszprémi hirdetőoszlopaira.

Kiemelt kép: Facebook / Momentum Mozgalom

Ajánlott videó

Olvasói sztorik