Belföld

A romák félelemből szavazó konzervdobozzá váltak

Sokkoló, amit a gádzsó elitnek és a cigányság júdásainak üzent az önálló roma tartományt meghirdető párt.

Az Opre Roma Párt közösségi oldalán tette közzé, miért akar önálló “Roma Tartományt” Magyarországon. A tömörülés a “mindenkori (gádzsó) politikai” elitet bírálja azért, mert sohasem tisztelte a romák értékeit, érdekeit, nem segítette érdekérvényesítésüket, önrendelkezési és öngondoskodási képességük fejlesztését.

Sosem akartátok a romák és nem romák közötti békés együttélést, egymásmellettélést elősegíteni, sőt! Mindig is a gyűlölködésben voltatok érdekeltek!

A kiáltványnak, nyílt levélnek is beillő közlemény visszaidézi, hogy a rendszerváltáskor csak befogták a romák száját. Segélyt kaptak, de munkát nem, majd miután több generációt is ebbe kényszerítettek, bűnbakká tették őket ugyanezért. Később, még mielőtt a romák politikai öntudatra ébredhettek volna, kitalálták a kisebbségi törvényt,

amelyben jól elültettétek a korrupció csíráit főleg annak a nemzetnek célozva, akinek egyedül nincs anyaországa, külső morális és anyagi segítsége! Ezt követően az alsóbb szinteken éppen annyi pénzt adtatok, hogy lehetőleg semmi érdemire ne legyen elég, a legfelsőbb szinteken pedig annyit adtatok, hogy lehetőleg nektek köszönhetően és hozzátok dörgölődzve a cigányok júdásai annyit lophassanak amennyit ti megengedtek nekik! Hagytátok, hogy az éhenkórászok marakodjanak a koncon és ezzel a romák etnikai alapú politizálását egy jó időre ki is végeztétek!

Rabszolgaközmunka, könyörgősegély

Amíg a megvett romák a koncon marakodtak, addig a cigányságot a legmélyebb zsarolhatóságba, kiszolgáltatottságba, fenyegetettségbe, “rabszolgaközmunkába, könyörgősegélybe” taszították.

A romák félelemből szavazó konzervdobozzá váltak.

Emellett azt is hagytátok, hogy a cigányok ellen terrortámadásokat kövessenek el a ti szárnyaitok alól kibúvó rasszista gyilkosok! Azt is hagytátok, hogy a belőletek kinövő rasszista hajtások megerősödjenek, magánhadsereget szervezzenek, majd a parlamentbe kerüljenek! Igen! Mindezt a mérhetetlen mohóságotoknak, hatalomvágyatoknak, rasszizmusotoknak, antiszemitizmusotoknak, idegengyűlöleteteknek köszönhetjük!

A politikai elit évtizedek óta olyan életellenes döntéseket hoz, amelyek a romákon kívül már több millió nem romát is tönkre tettek, azok miatt már több százezer magyar hagyta el az országot és lett migráns Európában. Az Opre Roma Párt szerint kritikája mindenkire érvényes, aki valaha a magyar parlament padsorait koptatta. Ezért már nincsenek olyan morális, jogi és becsületbeli keretek, amelyekben még érdemes lenne bármiről is tárgyalni a politikai elittel. Ezért döntöttek úgy, hogy az együttélésnek, az esetleges tárgyalásoknak, önrendelkezésnek, öngondoskodásnak egyelőre tartományi kereteket akarnak.  Azt javasolják, hogy a politikai elit tagjai nagyon mélyen szálljanak magukba a fentiekkel kapcsolatban, mert a mindenkori cigány júdásokkal karöltve nekik a legkomolyabb felelősségük abban, hogy ma Roma Autonómiáról kell beszélni, érdemi szakpolitikai (pl. alapjövedelem) megoldások helyett.

Opre Roma! Szusz Bejásilor! Fel Emberek!

Így zárul az üzenet, de a párt emlékeztet rá, hogy amiről most ők beszélnek, azt Ladányi János szociológus évekkel ezelőtt megjósolta a Népszabadságban, amikor arra figyelmeztetett: az északkeleti peremvidéken létrejöhet egy cigány autonóm terület, amely idővel akár el is szakadhat Magyarországtól, mivel még soha nem volt arra példa, hogy az ország nagy területein “kezdenek összeérni a gettófalvak”, ahonnan kivonult az állam, feladta az országnak ezt a részét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik