Belföld

Érdekes információk Kósa Lajosról: a dobostortára is Erős Pistát ken

Párolt húsra nem emlékszik gyerekkorából, de van, amiről nagyokat nyelve tud beszélni.
Kapcsolódó cikkek

Írtunk ma már Kósa Lajos leköszönő Fidesz-frakcióvezetőről, aki arról beszélt, hogy senki nem változtatta gyíkká Jean-Claude Junckert, a belga sör viszont veszélyes dolog. Azonban nem ez volt az egyetlen sziporkákban bővelkedő jelenet a politikus keddi sajtótájékoztatóján, a Hír TV Facebook-oldalán osztotta meg a menzareformról szóló, zavarba ejtő értekezését.

Volt egy nagy vita, én vezettem a frakcióban azt a munkacsoportot, ami arról vitázott, hogy a magyar táplálkozástudomány a korszerű orvostudománnyal és élelmezéstudománnyal összefogva letett főleg a gyermek-közétkeztetésben egy nagyon jó, a legkorszerűbb elveket követő étlapajánlást és étkezési rendet az asztalra. És mi ezt bevezettük.

De ez nem finom. Szerintem. Én nem tudnám ezt enni.

Én sajnos mérgezem magam, körömpörkölt, pacalpörkölt, én szeretem, ha a gulyáslevesnek íze van, minden gulyáslevesbe beleteszek egy plusz kanál Erős Pistát.

A dobostortára Erős Pistát kenek, ami szörnyűség.

És egy csomó, most nyilván túlzok, de érti, hogy miről beszélek, a probléma az az, hogy lehet, hogy nagyon egészséges, csak hát az a helyzet, hogy… Gyermekkorom legkedvesebb élménye, tudom, hogy ez meghökkentő, nem az, amikor édesanyám a párolt, friss kerti zöldséget egy tálra kitette, mellé egy párolt szelet hús, só nélkül, hogy édes fiam, ilyen egészségeset még sosem ettél, hanem amikor hazamentem edzés után halál éhesen, egy jó, mérgező, súlyosan veszélyes, meleg, nagy szelet fehér kenyér, megkenve vastagon oldalas fokhagymás zsírral, mellé eve a friss zöldhagymát a kertből kihúzva,

na erre emlékszem, a párolt húsra meg nem

– fejtegette Kósa, nagyokat nyelve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik