Belföld

Két gyerek is eltűnt a Hegyvidékről a hétvégén

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 13 éves Kovács Melissza és – külön eljárásban – szintén körözést folytat a 15 éves Bacskó Ádám eltűnése ügyében.

A lány 2017. szeptember 23-án a XII. kerületi lakcíméről távozott ismeretlen helyre, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Kovács Melissza körülbelül 150 centiméter magas, barna szemű, hosszú, barna hajú. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

A fiú 2017. szeptember 22-én a XII. kerületi lakcíméről távozott ismeretlen helyre, azóta életjelet nem adott magáról. Az ő felkutatására tett rendőri intézkedések sem vezettek eddig eredményre.

Bacskó Ádám körülbelül 180 centiméter magas, barna szemű, rövid, barna hajú. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Kovács Melisszát vagy Bacskó Ádámot felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik