Belföld

Életveszélyes sérülés lett két autós veszekedéséből Gödöllőn

Életveszélyt okozó testi sértés bűntett, segítségnyújtás elmulasztása bűntett és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya N. Ágoston 26 éves gödöllői lakos ellen, írja a police.hu.

A férfi 2017. szeptember 8-án a kora délutáni órákban keveredett nézeteltérésbe a sértettel Gödöllőn, aki a vita közben autóba ült és elhajtott.

A 26 éves gyanúsított egy külföldi rendszámú autóval – nagy sebességgel – utána hajtott, majd hátulról szándékosan nekiment a sértett kocsijának, amely az ütközéstől az árokba borult. A sofőr életveszélyesen megsérült,

N. Ágoston viszont erről nem győződött meg, hanem elhajtott a baleset helyszínéről, majd leszerelte a járművön lévő rendszámot, hogy annak a felkutatását a hatóságok számára megnehezítse.

A férfi másnap – 2017. szeptember 9-én a délutáni órákban – önként jelentkezett a rendőrségen. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik