Belföld

Wizz Air Budapest Félmaraton 2017 – Egy késő nyári nagy futás a fővárosban

Wizz Air Budapest Félmaraton: Ismét futhatunk a város szívében.

2017. szeptember 10-én vasárnap kerül megrendezésre Budapest belvárosában a Wizz Air Budapest Félmaraton. Aki autóval kíván közelíteni, csalódni fog.

Tavaly a verseny történetében rekordnak számító 2200 külföldi futóval együtt összesen 15 ezer regisztrált versenyző futotta le a 21 kilométeres távot. Idén is hasonló eredményekre számítanak a szervezők a vasárnap reggel kezdődő versenyen.

Ha fővárosi maraton, akkor autós idegroham

A helyzet az, hogy amennyiben a fővárosban futóversenyre, vagy hasonló sportrendezvényre kerül sor, az esemény óhatatlanul magában hordozza az útlezárások ördögét is. Ezzel a fő probléma persze az, hogy a jelentősebb utcai sportesemények budapesti színhelye csak nagyon ritkán, vagy még inkább sohasem külvárosi, így aki az ominózus időintervallumban autóval szeretne elhaladni az adott környéken, enyhén szólva nem jár majd szerencsével.
Idegeskedni persze nem érdemes, célszerűbb inkább megelőzni a bajt és előre tájékozódni.

Az versenyen idén is nevezhetünk céges formában, ha szeretnénk növelni a pontjainkat a Fut a cég rendezvénysorozathoz tartozó tabellánkon.

Legközelebb október 14-15-én növelhetjük hasonló erővel cégünk futósport eredményeit Budapesten, amikor is jön a Spar Budapest Maraton Fesztivál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik