Belföld

Eltűnt egy kisfiú a VIII. kerületből is

Eltűnt egy kisfiú, a 11 éves Murzsa Roland Budapestről. A gyermeket szerdán látták utoljára. Annyit tudni, hogy a VIII. kerületi otthonából ment el, azóta viszont nem adott életjelet magáról és a rendőrök sem találják egyelőre.

A kisfiú 140 centiméter magas, rövid barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor piros hosszú ujjú felsőt, világosszürke melegítőnadrágot és fekete-piros  sportcipőt viselt.

Fotó: police.hu
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható gyerekeket felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét!

A rendőrök keresnek egy másik 11 éves budapesti kisfiút is, Turi Krisztofert. A gyermek eltűnéséről még szerdán számoltak be. Ő is otthonról indult el, a III. kerületből, ugyanazon a napon, és azóta is keresik – nem először ebben az évben. A kisfiú eltűnése kapcsán tavasszal és nyáron is adtak már ki felhívást.

Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Turi Krisztofert felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik