Belföld

A Seychelle-szigeteken nyaralt őrizetbe vétele előtt a Dózsa György úti gázoló

Barátnője közösségi oldalán bukkantak fel az útról készült fotók.

Egy hétig a Seychelle-szigeteken nyaralt őrizetbe vétele előtt a két halálos áldozattal járó közlekedési baleset okozásával gyanúsított M. Richárd, akit néhány nappal hazatérése után, szombat délután vettek őrizetbe – írja a Magyar Nemzet.

Őrizetbe vették a Dózsa György úti gázolót
Halált okozó közúti baleset okozásával gyanúsítják, előzetesbe kerülhet.

A férfi érvényes jogosítvány nélkül vezette kabrióját májusban, amikor egy buszmegállóba csapódott a Dózsa György úton. A baleset következtében egy 23 éves férfi a helyszínen, egy 37 éves férfi a kórházba szállítását követően életét veszítette, ketten pedig súlyosan megsérültek. M. Richárd ellen nyomozás indult, de nem került előzetes letartóztatásba, és – bár jogosítványa továbbra sem volt – egy hónap múlva már ismét luxusautót vezetett.

Az Indiai-óceánon található Seychelle-szigetekre M. Richárddal tartott barátnője, K. Szilvia is, utóbbi közösségi oldalán találhatóak a közös nyaralás fotói. M. Richárdról az első kép augusztus 13-án került fel, de szombati elfogása napján, augusztus 19-én már csak K. Szilvia látszik egy fényképen. A nő ellen szintén nyomoz a BRFK, súlyos testi sértéssel gyanúsítják, mert a Bors szerint egy júliusi éjszakán Budapesten, a nyílt utcán összevert egy nőt. A bántalmazásról bizonyító erejű videó készült, amit megosztott saját közösségi oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik