Belföld

Terhes nőket zaklatott egy férfi a fehérvári kórházban

Egy ismeretlen férfi zaklatja a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház terhesambulanciáján várakozó várandós nőket, írja a Feol egy Facebook-bejegyzés alapján.

A nő azt írta,

A férfi hónapok óta bejár a terhes ambulanciára és zaklatja az oda egyedül érkező kismamákat. Mindig mást hazudik, hogy miért van ott, s állítólag mindig ugyanabban a ruhában van. De nagyon vigyázzatok vele. Barátnőm legutóbb beszédbe elegyedett vele, akkor azt hazudta az úr, hogy a húga éppen szül. De ő mégis lent ült az ultrahangon a kismamák között és végül barátnőm mondta, hogy ő elköszön, végzett. Jött volna vissza az osztályra, de a férfi követte őt a liftben és elkezdte tapogatni. Szerencsére csak az első emeletre jött a barátnőm, ahol gyorsan ki is szállt a liftből. Bár ezen az emeleten találhatóak a szülőszobák, de a férfi nem szállt ki, hanem ismét lement az ultrahangra várakozókhoz. Több ott várakozó  kismama is megjegyezte, hogy zaklatta már őt ez a férfi. Volt, akit már 8 héttel ezelőtt!”

A bejegyzés alatt több kismama is azt írja, hogy a férfi őket is fogdosta a terhes ambulancián.

A kórháztól a lapnak így nyilatkoztak:

Kivizsgáltuk az ügyet. Őr is áll már az ambulancia területén, de zaklató nincs, egy általunk megkérdezett se találkozott a jelenséggel. Fokozottan ügyelünk mindenki biztonságára!

A rendőrséghez az elmúlt időszakban a fenti esettel senki sem fordult bejelentéssel, így egyelőre nem indulhat eljárás az egyébként többek által felismert és azonosított zaklatóval szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik