Belföld

Busszal indult Jászberénybe a 13 éves lány, azóta nem látták

Eltűnt egy 13 éves jászfelsőszentgyörgyi lány. Rostás Amandát hétfőn látták utoljára, kora délután – fél 2 körül – ment el otthonról, hogy a helyi járattal Jászberénybe utazzon. Azóta nem tudni róla semmit, életjelet nem ad magáról.

Az eltűnt gyerek körülbelül 150 centiméter magas, normál testalkatú és 50 kilogramm. Bőre barna, haja fekete és derékig ér. Arca kerek,  szeme színe fekete. Bal karján, csuklórészen egy „E” betű van a bőrére karcolva. Eltűnéskor rövid, kék színű, kantáros farmernadrágot, rózsaszínű pólót és rózsaszínű mintás vászon tornacipőt viselt.

Fotó: police.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Rostás Amandát  felismeri és a tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Jászberényi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik