Belföld

Titkosszolgát választottak Zugló negyedik alpolgármesterévé

A DK-s Horváth Zsoltnak azt sem szabad elárulnia, hogy mivel foglalkozott, de még az sem világos, hogy alpolgármesterként mivel fog.

Zugló negyedik alpolgármesterévé választották Horváth Zsoltot, a kerületi DK elnökét. A Civilzugló Egyesület önkormányzati képviselője, Várnai László arról írt blogján, hogy Karácsony Gergely polgármester kérdésre sem tudta megmondani, milyen feladatot és hatásköröket szán Horváthnak, aki Várnai kérdésére annyit mondott magáról, hogy „rendőr tiszthelyettesség után a BM-ben dolgozott fedett műveleti területen”.

A 444 is megkereste az önkormányzatot, ahol Horváth múltjával kapcsolatban annyit írtak: „az új alpolgármester korábbi munkájáról annyi információval rendelkezünk, amennyit a jelölt a testületi ülésen magáról elmondott”.

A portál elérte azt új alpolgármestert is, aki elmondta magáról, hogy 2005-től a BRFK-nál dolgozott a legkülönbözőbb rendőrségi beosztásokban, majd 2008-ban a Nemzetbiztonsági Szakszolgálathoz került, de titkosszolgálati munkájáról a titoktartás miatt többet nem árult el. Azt is elárulta, hogy még zajlanak az egyeztetések arról, hogy milyen terület tartozik majd hozzá alpolgármesterként.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik