Belföld
Rozsály, 2017. május 30.
Áder János köztársasági elnök érkezik a rozsályi önfenntartó település gazdálkodását bemutató beszélgetésre, a falu mûvelõdési házába 2017. május 30-án. Jobbra Sztolyka Zoltán helyi polgármester. Az államfõ látogatásának célja, hogy jelenlétével felhívja a figyelmet a rozsályi önfenntartó faluprogramra és kifejezze elismerését a település dolgos közösségének.
MTI Fotó: Balázs Attila

Áder pálinkázik és nevet – fotó

24.hu
24.hu

2017. 05. 30. 12:37

Áder János az önfenntartó faluba, Rozsályra látogatott. Az alábbi fotón Sztolyka Zoltán helyi polgármester, Áder János köztársasági elnök és Gombos Miklós nyugalmazott iskolaigazgató látható a rozsályi önfenntartó település gazdálkodását bemutató beszélgetésen a falu művelődési házában.

Az államfő látogatásának célja, hogy jelenlétével felhívja a figyelmet a rozsályi önfenntartó faluprogramra és kifejezze elismerését a település dolgos közösségének.

Rozsály, 2017. május 30.
Sztolyka Zoltán helyi polgármester, Áder János köztársasági elnök és Gombos Miklós nyugalmazott iskolaigazgató (b-j) a rozsályi önfenntartó település gazdálkodását bemutató beszélgetésen a falu mûvelõdési házában 2017. május 30-án. Az államfõ látogatásának célja, hogy jelenlétével felhívja a figyelmet a rozsályi önfenntartó faluprogramra és kifejezze elismerését a település dolgos közösségének.
MTI Fotó: Balázs Attila
Fotó: MTI
Szeretnél személyre szabottan híreket olvasni a mobilodon?
Töltsd le a 24.hu app-ot, és tájékozódj hiteles forrásból megbízhatóan és gyorsan! A 24.hu
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Young man at the psychotherapist, lying on couch, emotionally speaking, discussing with psychotherapist his problems, practitioner making some notes. Horizontal photo banner for website header design
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.