Belföld

Hiába válaszolt a momentumos a Lokálnak, csak a kérdést sikerült lehozni

A Lokál, a fideszes médiabirodalom napi félmillió példányban kiosztott csillagrombolója a héten cikksorozatot ír a Momentum teljesen ismeretlen tagjairól. A közös az bennük, hogy rajta voltak a HÖK-ös kifizetések listáján, amelyről az Origo írt cikket. A Momentum korábban válaszolt is ezekre az ügyekre.

Most Kőszegi Tamás került sorra a sorozatban. A Lokál korábban el is küldte a vele kapcsolatos kérdéseit a Momentumnak. A párt a Tumblr-re rakta ki a válaszokat, amiket ezekere a kérdésekre adtak. A legérdekesebb két kérdés az volt, hogy

Valóban csatlakozott-e Kőszegi Tamás az ELTE IK hallgatói önkormányzatához azok után, hogy a botrányos Multikulti Gólyatáborban történtek okán visszahívták őt az ELTE TÓK HÖK-ből?

és hogy

Amennyiben igen, miből gondolja Kőszegi Tamás, hogy a fonyódligeti botrány után tovább kell dolgoznia a hallgatók érdekérvényesítéséért?

Az elsőre az volt a válasz, hogy

Nem.

A másodikra pedig, amire Kőszegi válaszolt, az hogy

Nem értem, miért merül fel ilyen kérdés. A TÓK-os gólyatáborban, amikor tudomásomra jutott a bűncselekmény (vagy annak gyanúja), bezártam őt a faházba, tájékoztattam a csapatot a fejleményekről és megkezdtük az “intézkedést”, melynek természetesen első pontjaként a feltételezett áldozattal beszéltem, próbáltam minél több információhoz jutni, hogy a rendőrséget kompetens módon tudjuk segíteni a munkájukban. Az üggyel kapcsolatban a lelkiismeretem tiszta.

Majd megjelent a mai Lokál, ahol mindezt így sikerült megírni.

Igen, jól látják, csak a feltételezés került bele, meg utána az, hogy Kőszegit visszahívták.

A válasznak nyoma sincs, ahogy annak sem, hogy Kőszegi szerint ő maga zárta be az elkövetőt. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik