Belföld

Kizuhant kistarcsai kislány – nem sejtették a szülők, hogy a gyerek egyedül maradt

Nem gondolták a szülők, hogy a nő, akire rábízták hároméves kislányukat, magára hagyja a gyereket. A pár az ÉKE Jogvédő Egyesülethez fordult jogi segítségért.

Azt a személyt évek óta ismerték, és megbíztak benne, hiszen az utóbbi időben többször is elvállalta a kicsit éjszakára, és soha nem történt semmi baj. Neki csak nyolcra kellett munkába mennie, mégis reggel hatkor kilépett a lakás ajtaján, otthagyva Pannikát. A kislány felvette a kis csizmáját, egy széket húzott az ablakhoz, onnan először a radiátorra lépett fel, majd felkapaszkodott a nyíláshoz, ahonnan aztán kizuhant. A szülők a tragédia óta nem találkoztak a nővel, aki egyedül hagyta gyermeküket. Nem is akarják soha többé látni, azt azonban nagyon szeretnék, ha megkapná méltó büntetését

– mondta a szülők nevében a Blikknek Száva Vince, az egyesület elnöke.

Ahogy beszámoltunk róla, agy kistarcsai társasház negyedik emeleti lakásából szombat reggel zuhant ki egy hároméves kislány, a gyermek később a kórházban meghalt. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt indított nyomozást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik